In de vaart

Nieuwsupdate !!

De datum van de tewaterlating is nu definitief bekend en het grote feest zal plaatsvinden op

ZATERDAG 17 oktober

Locatie voor de doop is de Maaskade in het centrum van Cuijk.  Genodigden worden ontvangen in de nieuwe Schouwburg aan de Grotestraat op wandelafstand.

In de Schouwburg wordt een tentoonstelling geopend over de complete geschiedenis van Voetveer Zeldenrust, vanaf de indienststelling in 1947 tot de voltooing van de restauratie op dit moment.   Let op,  rectificatie, er is een foutje geslopen in een bericht in de “Nieuwsflits” van St Agatha.  De  tentoonstelling is alleen voor het publiek geopend op zondag 18 oktober.  Daarna verhuist deze tentoonstelling naar het klooster van St Agatha en is daar  vanaf 20 oktober te zien.

Programma:

13.30 uur Ontvangst van de genodigden in de Schouwburg te Cuijk.
14.30 uur Tewaterlating van het Voetveer aan de Maaskade in Cuijk
15.30 uur Aankomst bij de steiger in Sint Agatha
16.00 uur Aankomst bij de steiger in Middelaar
17.00 uur Terugreis naar de Schouwburg
19.00 uur Sluiting

Routebeschrijving:

Op de A73 neemt u afslag 4 Cuijk, bij stoplicht links af richting centrum de Beersebaan op, dan neemt u op de derde rotonde de eerste afslag  rechts, de St Annastraat die u naar het centrum voert. Rechtdoor langs het gemeentehuis en  rechtdoor de Jan van Cuijkstraat in, eerste afslag links is de Veldweg. Na 100 meter ziet op de kruising de achterkant van de schouwburg, links en rechts Parkeerterrein.

model

Model: Cees van Dreumel 2014